Minikiwi & Røde kiwifrugter

EXPO2015 i Milano har siden 1. maj 2015 også været vært for præsentationen af globale madnyheder. Den 13. oktober havde  “Den røde kiwi” verdenspremiere i pavillonen for “Den internationale forening af Agronomer” på verdensudstillingen. Den Røde Kiwi har det videnskabelige navn “HFR18”, og er udviklet af “Deyang Professional Academy of Kiwi” i Sichuan provinsen i Kina. …artiklen fortsætter […]

Opskrift: Flydende Caprese Salat

“Capri-salat” – “Insalata Caprese” er en af de mest kendte italienske sommer forretter – antipasti. På restauranten Terrazza Triennale på taget af Milanos Design Museum – fantastisk glasrestaurant med enestående udsigt over Milano! – smagte jeg i april 2015 en flydende Caprese-salat: INGREDIENSER: Friske tomater, mozzarella, basilikumblade, selleritern, olivenolie ogs salt: …hér er de friske […]