Toptunet kalv er den ultimative sommerret fra Piemonte

Den italienske region Piemonte mellem Appeninerbjergene og Alperne er blandt meget andet berømt for to fiskeretter: Den varme ansjos-dip Bagna Cauda er en vinterting og fantastisk til kogt kød og grillede grøntsager. Vitello Tonnato, kold kogt kalvekød med tunsauce, eller mere mundret og appetitvækkende, den tunede kalv, passer derimod perfekt til en varm sommerdag for alle os, der […]

Minikiwi & Røde kiwifrugter

EXPO2015 i Milano har siden 1. maj 2015 også været vært for præsentationen af globale madnyheder. Den 13. oktober havde  “Den røde kiwi” verdenspremiere i pavillonen for “Den internationale forening af Agronomer” på verdensudstillingen. Den Røde Kiwi har det videnskabelige navn “HFR18”, og er udviklet af “Deyang Professional Academy of Kiwi” i Sichuan provinsen i Kina. …artiklen fortsætter […]

Opskrift: Flydende Caprese Salat

“Capri-salat” – “Insalata Caprese” er en af de mest kendte italienske sommer forretter – antipasti. På restauranten Terrazza Triennale på taget af Milanos Design Museum – fantastisk glasrestaurant med enestående udsigt over Milano! – smagte jeg i april 2015 en flydende Caprese-salat: INGREDIENSER: Friske tomater, mozzarella, basilikumblade, selleritern, olivenolie ogs salt: …hér er de friske […]