Italienske madnyheder i Danmark – oktober 2015

SUPERMARCO FLYTTER (København)
supermarco_nyt_oktober_2015Det italienske madtempel i København – Supermarco – flytter primo november ud i nye og større lokaler.
I den nye butik udvides der også med Café med friskbrygget espresso og et “smage-område” med nyheder og inspiration direkte fra Italien.
Åbningsfest fredag den 6. og lørdag den 7. november.
Den nye adresse er:
Støbegodsvej 1, 2450 København SV
supermarco_nyt_oktober_2015_kort

WEB: Supermarco

…artiklen fortsætter under annoncen

SICILIEN I ODENSE
“I Pupi Siciliano” betyder De Sicilianske Marionetdukker, og dukkerne er i denne forbindelse Antonio Parisi og Saverio Greco. De er er begge to vaskeægte italienske madører, der begge har hængt ud i og vokset op i køkkenet med “Mamma” og “Nonna” (Bedstemor).
pupi_siciliani_odenseDe skriver, at deres ambitionen er at præsentere det bedste af det italienske køkken, i en original og spændende udgave med et strejf af talent fra middelhavet.
Her er det vis på sin plads at lade billederne tale…
pupi_siciliani_retter_1_odense
pupi_siciliani_retter_2_odense

pupi_siciliani_retter_3_odense

pupi_siciliani_retter_4_odense

I Pupi Siciliani
VINDEGADE 71
5000 ODENSE C
Åben frokost og middag mandag til lørdag
WEB: I Pupi Siciliani

PARMA & PASTA FORDOBLER I KØBENHAVN
parma_og_pasta_københavnParma & Pasta  nummer 1 holder til i City 2
Telefon parma & Pasta i City 2: 26 79 11 17
Ved Staderne – Hveen Boulevard – Taastrup
parma_og_pasta_københavn2Parma & Pasta nummer 2 har netop åbnet i Tivoli
Telefon Parma & Pasta i Tivolo: 26 79 11 17
parma_og_pasta_københavn3
Måske tænker man ikke umiddelbart Parma på Posletten og pasta i samme sætning, men området har store traditioner med fx al slags fyldt pasta og pasta i ovn, udover naturligvis de skønne skinker og det gode pålæg…

Læs mere om Parma på italy.dk

Ikke bare en Food Valley – men også en dal – Po Sletten – med motorer:
Food & Motor Valley på italy.dk >>

Alt om Parmaskinker >>

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *